Šport > Nogomet
20 ogledov

Dobre novice za Barcelono in Real

Camp Nou EPA
Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi se je vrnil na treninge po tritedenski odsotnosti zaradi poškodbe dimelj. Odtlej ni treniral in je manjkal tudi v argentinski reprezentanci.

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi se je vrnil na treninge po tritedenski odsotnosti zaradi poškodbe dimelj. Odtlej ni treniral in je manjkal tudi v argentinski reprezentanci.

Ob Messiju je začel vaditi tudi francoski obrambni igralec Samuel Umtiti, ki se je poškodoval kolenske vezi na treningu dan pred omenjenim derbijem.

"Oba, Leo Messi in Samuel Umtiti, sta se vrnila na treninge, čeprav še nista povsem okrevala po poškodbah," so sporočili iz katalonskega kluba in dodali, da se bodo ekipi po reprezentančnem premoru pridružili Andres Iniesta, Gerard Pique in Sergio Busquets.

Kroos podaljšal, Legia brez navijačev

Nemški nogometni reprezentant Toni Kroos je podaljšal pogodbo z madridskim Realom do leta 2022. Vezist je v španski prestolnici od leta 2014, trenutna pogodba pa ga je na Real vezala do leta 2020. Za Real je do zdaj odigral 108 tekem in dosegel štiri gole.

Poljski klub Legia Varšava je bil neuspešen s pritožbo na kazen disciplinske komisije Evropske nogometne zveze. Ta je pred tedni kaznovala klub s tekmo igranja pred praznimi tribunami zaradi številnih incidentov poljskih navijačev na tekmi Lige prvakov proti Borussii Dortmund. Poljaki so se pritožili, a je Uefa kazen potrdila.

Kazen bodo zeleno-beli odslužili na zanje verjetno najpomembnejši domači tekmi elitnega tekmovanja, v 3. kolu z madridskim Realom. Tekma bo 2. novembra.

Legia bo morala plačati še 80.000 evrov zaradi rasističnega obnašanja navijačev in uporabe pirotehnike.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.