Šport > Nogomet
35 ogledov

Poškodba Messija ni hujše narave

lionel messi EPA
Osrednji branilec nogometašev Barcelone Carles Puyol je dejal, da so zaskrbljeni nad poškodbo prvega zvezdnika ekipe Lionela Messija, ki jo je staknil ob remiju (0:0) proti Benfici na domačem stadionu v zadnjem kolu predtekmovanja v Ligi prvakov. Zdravniki so kmalu pomirili situacijo.

Športni direktor Barcelone Andoni Zubizarreta je takoj po koncu tekme v televizijskem intervjuju dejal, da je še prezgodaj, da bi ocenili, za kako resno poškodbo gre.

34-letni Carles Puyol je poškodbo kolena Lionela Messija označil kot najbolj črn trenutek večera, a navijače vsaj nekoliko pomiril z izjavo, da mogoče s kolenom Argentinca le ni nič hujšega. "Stoodstotno bo spet z nami," je branilec dejal novinarjem.

Messi, ki ga od rekorderja po številu zadetkov v eni sezoni Gerda Müllerja (85 golov v sezoni 1972) loči le še en gol, je v igro proti Benfici vstopil v drugem delu obračuna s Portugalci. Po dobrih dvajsetih minutah igre je trčil z vratarjem, po padcu pa je bilo razvidno, da si je poškodoval koleno. V solzah so ga z igrišča odnesli na nosilih.

Argentinec je navijačem v kratkem sporočilu na družabnem omrežju Facebook zahvalil za podporo in skrb ob poškodbi kolena, navijače pa so še bolj pomirili zdravniki, ki so dejali, da ne gre za resno poškodbo in da gre le za podpluto. Vseeno je nastop zvezdnika Barcelone na nedeljskem obračunu z Betisom še vedno pod vprašajem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.