Šport > Nogomet
30 ogledov

Pošle še zadnje vstopnice za Italijo

Za tekme slovenske nogometne reprezentance vlada izjemno zanimanje ... (Foto: Ni Žurnal24 main
Preostale tri domače tekme slovenske nogometne reprezentance v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2012 so tudi uradno razprodane.

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je v ponedeljek ob 12. uri dala v prodajo še preostale vstopnice za tekmi z Italijo in Estonijo, a so po dobrih treh urah pošle še te. NZS se je prvotno odločila za prodajo paketov za vse tri domače tekme, s čimer je zagotovila prednostni nakup vstopnic predvsem tistim, ki slovensko reprezentanco spremljajo povsod. Paketi treh vstopnic so bili razprodani v enem dnevu.

NZS pa je počakala na dokončno naročilo italijanske nogometne zveze, pripravo varnostne ocene in varnostnega načrta, nato pa v prodajo sprostila še razliko v kapaciteti med Stožicami, kjer bosta tekmi z Italijo in Estonijo, in Ljudskim vrtom, kjer bo gostovala Srbija.

V Ljubljani bo tekma z Italijo 25. marca, z Estonijo pa 2. septembra. Dvoboj s Srbijo bo na sporedu 11. oktobra v Mariboru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.