Šport > Nogomet
17 ogledov

Pozabil na alarm in ostal brez 70.000 €

Raphael Varane EPA
Branilec madridskega Reala Raphaël Varane je po sredini tekmi Lige prvakov z Borussio iz Dortmunda doživel neprijetno presenečenje, saj so ga obiskali vlomilci.

Francoski nogometaš Raphaël Varane je policiji priznal, da ni imel aktiviranega alarma, ko pa je prišel domov, je videl razbita vrata. 

Vlom naj bi bil skrbno načrtovan, francoski branilec v dresu Reala pa je med drugim prijavil krajo 12 ročnih ur, 3800 evrov gotovine in nakit v vrednosti 3800 evrov. Skupaj naj bi ga vlomilci oškodovali za 70 tisoč evrov.

Po navedbah dnevnika El Mundo so tatovi v hišo Varana vlomili ob 21. uri, ko se je na stadionu Santiago Bernabéu začela tekma z Borussio, ki se za Real ni končala po njegovih željah. Nemci so v zaključku tekme izid izenačili na 2:2 ter tako osvojili prvo mesto v skupini F, Madridčani pa so se morali zadovoljiti z drugim.

Komentarjev 1
  • marialorca 19:52 09.december 2016.

    "pa je med drugim prijavil krajo 12 ročnih ur"Zdaj pa tako: ali vsako uro zamenja ročno uro ali pa ima 12 rok ....zakaj že? ..... kolikor vem, Varane ni "vratar z 12 rokami"