Šport > Nogomet
7478 ogledov

Pred očmi hčerke ustrelil enega najbolj zloglasnih navijačev

Umor "Polletja" Reševalni pas/Twitter
Grozljiva novica prihaja iz Amsterdama, kjer so navijača tamkajšnjega Ajaxa ubili sredi ulice, pred očmi njegove hčerke.

Ajax je v nedeljo s 3:1 odpravil Groningen ter s tem še povečal prednost na lestvici Eredivisie, saj ima pred drugouvrščenim PSV-om šest točk prednosti, obenem pa so nogometaši tega evropskega velikana odigrali tekmo manj od svojih velikih rivalov iz Eindhovena.

Toda v Amsterdamu ta vikend ni bilo nobenega slavja, saj klub, predvsem pa navijaška skupina, žaluje za svojim gorečim navijačem, ki je bil ubit v petek ponoči.

Umor "Polletja" | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Šlo naj bi za Martina van de Pola, člana tako imenovane navijaške skupine F-side, katero sestavljajo najbolj goreči navijači kluba iz nizozemske prestolnice, čigar navijaški vzdevek je bil "Polletje".

Eden najbolj prepoznavnih članov navijaške skupine, ki slovi po tem, da zna povzročati težave širom Evrope, naj bi bil sicer ustreljen na ulici, grozljivemu dogodku pa je bila priča njegova hčerka.

Preminulemu članu navijaške skupine F-side so se z različnih profilov preko socialnih omrežij poklonile številne navijaške skupine.

Komentarjev 2