Šport > Nogomet
13 ogledov

Preobrat: Benítez namesto v PSG k Napoliju?

rafael benitez EPA
Rafael Benítez je tik pred podpisom pogodbe z italijanskim prvoligašem Napolijem, zagotavlja rožnati športni dnevnik La Gazzetta dello Sport. Potem, ko je bil začasni trener Chelseaja blizu Paris Saint-Germaina, v Italiji pa naj si ga ne bi želeli zaradi njegove katastrofalne epizode pri Interju, ga zdaj le še podrobnosti delijo od prihoda pod Vezuv.

Prihod Rafaela Beníteza k Napoliju je "praktično gotov", zagotavljajo na spletni strani športnega dnevnika La Gazzetta dello Sport. Manjkajo le še podrobnosti, dodajajo italijanski kolegi, da bi aktualni začasni trener Chelseaja okrepil sinje modre, ki jih je na začetku tedna zapustil dolgoletni strateg Walter Mazzarri.

Benítez je bil pred kratkim v pogovorih s francoskimi prvaki Paris Saint-Germainom, a je v zadnjih urah očitno prišlo do velikega preobrata. Vodilni pri Napoliju, ki je v letošnji sezoni Serie A spet zasedel drugo mesto za prvakom Juventusom, so še pred časom zagotavljali, da je  ugled španskega trenerja preveč omadeževan zaradi neuspešne sezone pri Interju, zdaj pa so se bojda dogovorili za sodelovanje.

Ne bo se začel s črko M

Nekdanji trener Valencie in Liverpoola bo v soboto priletel v Neapelj, kjer bo po zagotovilih italijanskega časnika podpisal dveletno pogodbo, vredno 3,5 milijona evrov na sezono. V petek so se v Rimu sestali predsednik kluba Aurelio De Laurentiis, športni direktor Riccardo Bigon in Benítezov agent, ki so se dogovorili o vsem potrebnem za skorajšnji prestop.

Ekscentrični De Laurentiis, po poklicu filmski producent, je pred kratkim medijem v domovini sicer razkril, da se bo ime novega trenerja njegovega kluba "začelo s črko M". Očitno bo M zamenjal B.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.