Šport > Nogomet
25 ogledov

Presa: "To je nogometni terorizem"

pepe lass bangoura EPA
Tekma španske nogometne lige med Realom Madridom in Rayom Vallecanom se je začela z enodnevno zamudo, saj je nekdo prerezal kable, ki napajajo reflektorje. "To je nogometni terorizem," je dogodek označil Raúl Martín Presa, predsednik Raya Vallecana.

Raúl Martín Presa je sabotažo, ki je preprečila nedeljsko tekmo med Realom Madridom in Rayom Vallecanom, označil za "nogometni terorizem". Na tiskovni konferenci, kjer je bilo navzočih več kot sto novinarjev in 20 televizijskih postaj, je Presa že pred tekmo v ponedeljek potrdil, da "obračun bo, razen če na zemljo pade meteor".

"V nedeljo smo bili žrtve sabotaže, napada, dejanja nogometnega terorizma, ki je ljudem onemogočil, da bi si ogledali spektakel. Rad bi se zahvalil vsem našim navijačem, ki so pokazali vzorno obnašanje, in vsem bi se rad opravičil za ta incident," je povedal predsednik gostujočega kluba.

Iz tabora Raya Vallecana so potrdili, da je bilo prerezanih vseh 57 kablov, Presa pa je dodal, da je dejanje storila skupina z bogatim znanjem o električni napeljavi in ne naključni vandali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.