Šport > Nogomet
9 ogledov

Presenetljivo razkritje o Agüeru

sergio aguero EPA
Trener Manchester Cityja je po zmagi nad Newcastlom delil nepričakovane informacije o zdravstvenem stanju Sergia Agüera.

Manchester City je v osmem krogu angleškega prvenstva z igrišča odpihnil Newcastle United (6:1), prvo ime tekme pa je bil nedvomno argentinski napadalec Sergio Agüero, ki je v razmaku 20 minut dosegel neverjetnih pet golov.

Agüero je strelski pohod začel v 42. minuti, ko je zadel za izenačenje na 1:1. Trener Manuel Pellegrini je razkril, da je nogometaš po koncu prvega polčasa potreboval zdravniško pomoč, prav tako pa ni bil prepričan, če bo srečanje sploh lahko nadaljeval.

Argentinec je, kot kaže, strnil moči in po vrnitvi na zelenico zabil štiri gole v nekaj več kot desetih minutah, in to kljub manjši poškodbi!

Pellegrini ni želel ničesar prepustiti naključju, zato je Agüera v 66. minuti, štiri minute po zadnjem zadetku, zamenjal z Wilfriedom Bonyjem.

''Ni bil jezen, ker je moral z igrišča. Agüero je ob polčasu potreboval pomoč zaradi poškodbe. Tvegano bi bilo, če bi odigral celo tekmo,'' je pojasnil Pellegrini.

''Vedno je fantastično, ko igralec zabije pet golov. Zelo sem vesel zanj. Zaslužil si je. On je nogometaš, ki naredi razliko,'' je dodal čilski strateg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.