Šport > Nogomet
23839 ogledov

Pri 47 letih z vročimi fotografijami še vedno dvigne pritisk

Anna Falchi Instagram
Znana italijanska estradnica ima po zaslugi njej ljubega kluba letos obilo razlogov za zadovoljstvo.

Letošnja sezona italijanske Serie A je izjemno zanimiva. Serijski prvak torinski Juventus ni tako dominanten kot v preteklosti in se krčevito bori za ubranitev naslova proti milanskemu Interju in rimskemu Laziu.

Rimljani so v nedeljo zmagali na gostovanju v Parmi, kjer so ekipo Jasmina Kurtića ugnali v kozji rog z minimalnih 0:1 in tako so le še točko oddaljeni od prvega mesta.

Novega uspeha se je armada Lazievih navijačev seveda silno razveselila, mednje pa sodi tudi igralka, manekenka in voditeljica Anna Falchi.

zlatan ibrahimović Razpad sistema Šport Ibrahimović rušil rekorde, nato doživel šok

Falchijeva je na Apeninskem polotoku znano ime. Že skoraj tri desetletja se pojavlja v reklamah, igrala je v številnih odmevnih filmih, tudi pod taktirko slovitega režiserja Federica Fellinija, in gostila različne televizijske oddaje.

Je velika navijačica Lazia in ob zmagah rimskih "orlov" vedno znova svojim oboževalcem postreže z izzivalno fotografijo. Izneverila se ni niti po nedeljskem slavju v Parmi.

Falchijeva bo letošnjega aprila dopolnila že 48 let, a je pri naših zahodnih sosedih še vedno seksualen simbol. Navduševala je različne generacije in še danes ima ogromno ponudb po zaslugi svojih čarov.

Rojena je sicer v finskem Tampereju, njeno polno ime je Anna Falchi Palomäki. Njen oče Benito je Italijan, mati Karina pa Finka. Pri starosti šestih let se je preselila v Rim in vzljubila Lazio.

Serie A Šport Nora tekma na milanskem derbiju

Poročena je bila enkrat, a v zakonu ni zdržala niti leto dni. Ima desetletno hči Alysso in, kot pravi sama, uživa v vlogi matere in svobodne ženske.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Io ci sono.... #sempreforzalazio @official_sslazio

A post shared by Anna Falchi (@annafalchi22) on

Komentarjev 1
  • Avatar Vallilenka
    Vallilenka 23:54 11.februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com