Šport > Nogomet
51 ogledov

Pri Barceloni še tretji Francoz

Lucas Digne EPA
Francoski nogometni reprezentant Lucas Digne, ki pa na evropskem prvenstvu v Franciji ni dobil priložnosti za igro, je novi član Barcelone.

Španski prvaki so za 22-letnega levega branilca Paris St. Germainu plačali 16,5 milijona evrov, štirje milijoni pa so odvisni od igralčeve uspešnosti.

Lucas Digne je svojo profesionalno pot začel v Lillu, leta 2013 pa je prestopil v Paris St. Germain, vendar je zanj zbral le 30 nastopov, v lanski pa je kot posojen igralec branil barve Rome in igral na 29 tekmah. Z nogometaši španskega prvaka se je Digne pomeril tudi v minuli sezoni lige prvakov.

Z Barcelono je reprezentant Francije podpisal petletno pogodbo, v 24 urah pa je drugi francoski nogometaš, ki je prišel v katalonski klub. Barcna je namreč v torek tudi uradno potrdila prihod Samuela Umtitija, za katerega je Olympiqueu Lyonu plačal 25 milijonov evrov.

Že od leta 2014 dres Barce nosi še tretji francoski branilec, Jeremy Mathieu, ki je zaradi poškodbe stegenske mišice moral odpovedati nastop na evropskem prvenstvu.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.