Šport > Nogomet
45 ogledov

Pri BVB potrdili odhod Mhitarjana

Henrih Mhitarjan EPA
Nemški nogometni prvoligaš Borussia Dortmund je potrdil odhod armenskega vezista Henriha Mhitarjana, ki bo Bundesligo zamenjal za angleško Premier ligo in oblekel dres Manchester Uniteda.

Borussia Dortmund ni razkrila vsote, ki jo je prejela od Manchester Uniteda, po poročanju nemških medijev naj bi šlo za 42 milijonov evrov, kar je klubski rekord.

Borussia je za 27-letnega napadalno usmerjenega vezista prejela odličen znesek, saj bi se Henrih Mhitarjan čez eno leto kamorkoli lahko preselil kot prost igralec. Prestopa še niso potrdili v taboru rdečih vragov.

Sicer pa je Mhitarjan tretji nogometaš Borussie, ki je zapustil klub. Pred njim se je Ilkay Gündogan preselil v Manchester City, Mats Hummels pa v Bayern München. United je v tem prestopnem roku v svoje vrste pripeljal še Šveda Zlatana Ibrahimovića in Erica Baillyja iz Slonokoščene obale.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.