Šport > Nogomet
402 ogledov

Pri Interju vse več razlogov za skrb

Samir Handanović
Italijanski nogometni prvoligaš Inter Milano v tej sezoni nima sreče.

Potem ko so na seznamu poškodovanih igralcev Interja že štirje nogometaši, se jim je zdaj pridružil še Matteo Politano, ki je se poškodoval na torkovi tekmi lige prvakov. Iz kluba, pri katerem kapetanski trak nosi Slovenec Samir Handanović, so sporočili, da bo Politano okreval nekaj tednov.

Politano si je na torkovi tekmi, ki jo je Inter proti Borussii Dortmund po vodstvu z 2:0 na koncu izgubil z 2:3, zvil levi gleženj.

Na Interjevem seznamu poškodovanih nogometašev so sicer že Alexis Sanchez, ki je prestal operacijo gležnja in naj bi se vrnil v treh mesecih, Kwadwo Asamoah, Roberto Gagliardini in Danilo D'Ambrosio.

Inter je trenutno na drugem mestu italijanske Serie A, kjer ima po 11. krogih točko zaostanka za Juventusom. V ligi prvakov je na štirih tekmah osvojil prav toliko točk, kar ga uvršča na tretje mesto v skupini F, za Borussio Dortmund (7 točk) in Barcelono (8 točk).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice