Šport > Nogomet
4274 ogledov

Tekmo Interja prekinil nepričakovan gost, Handanović gledal v nejeveri

padalec Sassuolo Inter
1/5
Profimedia
Na uvodni tekmi nedeljskega sporeda italijanske Serie A so gledalci videli nekaj, kar niso pričakovali.

V času nedeljskega kosila sta se v Reggio Emilii pomerila domači Sassuolo in Inter. Slednji, katerega vrata je vso srečanje branil Samir Handanović, je srečanje dobil (3:4) in ostal pri vrhu lestvice.

Moštvo iz Milana je prvi polčas dobilo z 1:3, v drugem pa še povišalo prednost na 1:4. Nato so gostje popustili in Sassuolu dovolili priključek, morda bodo izgovor za slabši zaključek našli v nepredvidenem dogodku, ki se je zgodil sredi nadaljevanja.

Na zelenici stadiona Mapei je namreč pristal padalec. Po reakciji varnostne službe, ki je hitro odstranila vsiljivca, je bilo moč sklepati, da tovrsten vložek ni bil načrtovan.

Slovenija zastava Slab trend Šport Slovenski "izvoz" v elitne države upadel

Morda je padalec napačno ocenil moč vetra, morda se je z višine usmeril na stadion in potem ni več mogel spremeniti poti. Vsekakor bo naslednjič bolj pazljiv, saj ga čaka visoka kazen za prekinitev tekme in nepooblaščen vstop na igrišče.

Diletta Leotta Foto/Video Šport Prelepa novinarka pokazala, kaj jo dela tako zaželeno

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice