Šport > Nogomet
57 ogledov

Pri Juventusu poškodovan Chiellini

Chiellini Juventus AC Milan Serie A Italija liga prvenstvo Reuters
Branilec Juventusa je na enem zadnjih treningov pred finalom Lige prvakov začutil bolečino v mečni mišici.

Juventus se bo v soboto v Berlinu v finalu Lige prvakov meril z Barcelono, Italijani pa so na enem zadnjih treningov morda že ostali brez enega najpomembnejših členov.

Giorgio Chiellini je namreč s sredinega treninga predčasno odšepal z bolečinami v mečni mišici leve noge. Več bo znano v četrtek, ko bodo Bianconeri opravili podroben pregled, takrat bo tudi že jasno, ali bo Chiellini lahko zaigral v soboto. Massimiliano Allegri se sooča s problemi v zadnji vrsti, saj se je pred Chiellinijem poškodoval tudi Andrea Barzagli, vendar gre rehabilitacija slednjega zaenkrat po načrtu in bo v Berlinu najbrž lahko nastopil.

Navijače Stare dame pa naj bi zelo kmalu razžalostila še nea noviuca. Po poročanju nekaterih medijev, prvi se je o tem razpisal španski As, se bo Andrea Pirlo pridružil Franku Lampardu in že od poletja dalje nosil dres ekipe New York City. Sijajni italijanski vezist naj bi v soboto tako odigral zadnjo tekmo v belo-črnem dresu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.