Šport > Nogomet
526 ogledov

Pri Realu jezni na Hazarda

Eden Hazard Profimedia
Ni upošteval priporočila kluba.

Belgikski reprezentant Eden Hazard je ujezil vodstvo madridskega Reala, saj še drugič zaporedo zapored vstopa nepripravljen v novo sezono. Že lani je po prestopu iz Chelsea prišel v kraljevi klub z nekaj kilogrami preveč in mirno priznal, da je užival med dopustom in v hrani.

V svoji prvi sezoni v Španiji je odigral le 22 tekem in zbral en zadetek ter sedem asistenc, kar je bil njegov najslabši učinek v karieri. Real je zanj sicer odštel 115 milijonov, navijači kluba pa so pričakovali, da bo eden najpomembnejših mož v zasedbi belega baleta, a je Belgijec imel med sezono veliko težav s poškodbami. 

Tudi tokrat naj bi se na pripravah pojavil s presežkom kilogramov, kar naj bi razbesnelo Zinedina Zidana. Hazard naj bi potreboval vsaj tri, štiri tedne, da pride v pravo formo. Tako v prvih kolih španskega prvenstva naj ne bi bil med prvimi opcijami francoskega stratega.

V klubu so mu sicer tudi svetovali, da izpusti reprezentančni tekmi v ligi narodov, a Belgijec nasveta ni upošteval. Odzval se je vabilu v izbrano vrsto, nato pa na klopi za rezervne igralce presedel dve tekmi.

Eden Hazard | Avtor: Profimedia Profimedia

Pri Realu so imeli sicer zanj pripravljen program, ki naj bi ga oddelal s kondicijskim trenerjem. A to je ob odhodu Hazarda na tekmi reprezentance padlo v vodo. V Realu, ki bo sezono odprl 20. septembra, menijo, da je Belgijec s tem pokazal precej nemaren odnos do kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.