Šport > Nogomet
1644 ogledov

Pri Realu zdaj besni na VAR

Real Madrid Profimedia
V Madridu so nezadovoljni s sojenjem.

V preteklih mesecih so predvsem navijači Barcelone zatrjevali, da so sodniki v sobi za VAR naklonjeni madridskemu Realu, ta pa naj bi redno oškodoval njihov klub. Zdaj pa so se oglasili tudi v Madridu, kjer se ne želijo sprijazniti s sobotnim šokantnim porazom z 1:2 proti Alavesu. Kraljevi klub je v 11 kolih zbral zanj skromnih pet zmag, dva remija in kar tri poraze.

Pri Realu so nezadovoljni, ker so sodniki proti njim na zadnjih treh tekmah piskali kar pet enastmetrovk, tri na dvoboju z Valencio, eno proti Villarrealu in eno proti Alavesu, večji delež negodovanja pa so usmerili prav na zadnji dvoboj, ki ga je odsodil Adrian Cordero Vega, za VAR pa je bil zadolženu Jose Luis Gonzalez Gonzalez. 

Ta naj bi naredila dve veliki napaki. Prva se je zgodila v dvoboju Marcela in Alavesovega Victora Laguardie. Slednji je prijel Brazilca za lase in ga močno povlekel zanje ter spravil na tla. Pri Marci so zapisali, da se te poteze ni opazilo v televizijskem prenosu, glavni sodnik pa ga tudi ni opazil. Situacija je sporna predvsem zato, ker ni bilo nobene reakcije iz sobe za VAR.

Pri belemu baletu so mnenja, da bi sodnik moral pokazati tudi na belo piko, po obračunu Edena Hazarda in branilca Rubena Duarteja. 

Real sicer na zelenici že nekaj časa ni prepričljiv. Najverjetneje se pri prvakih ne bi pritoževali nad odločitvami, če bi upravičili vlogo papirnatega favorita in tekmo tudi dobili. A na igriščih premoči slovitega madridskega kluba trenutno ni opaziti.

Komentarjev 2
  • riluva 05:10 30.november 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • erawven 21:06 29.november 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks