Šport > Nogomet
16 ogledov

Prišel s pompom, odšel zelo tiho

Falcao Manchester United QPR EPA
Po enoletni posoji bo kolumbijski napadalec Radamel Falcao zapustil Old Trafford.

Manchester United je sporočil, da Radamel Falcao v naslednji sezoni ne bo nosil dresa rdečih vragov. Kolumbijec je na Old Trafford sicer prišel na zadnji dan poletnega prestopnega roka kot posojeni nogometaš AS Monaca. Toda pod vodstvom Louisa van Gaala se ni izkazal, na 26 ligaških tekmah je zabil zanj sila skromne štiri zadetke.

"Radamel Falcao se je vrnil k AS Monacu po enoletni posoji pri Manchester Unitedu. Prišel je z možnostjo, da klub odkupi njegovo pogodbo. Po devetih mesecih zapušča Old Trafford z najboljšimi željami trenerja in vseh v klubu," so zapisali pri Unitedu.

Rdeči vragi so letošnjo sezono končali brez lovorike, v Premier ligi so zasedli četrto mesto, ki vodi v kvalifikacije za Ligo prvakov. Van Gaal po koncu nedeljske tekme proti Hullu (0:0) še ni potrdil selitve Kolumbijca, to je storil za klubsko spletno stran. "Falcao je vrhunski profesionalec in dober človek. V mojem in imenu vseh v klubu mu želim vse dobro v prihodnosti," je ob ločitvi dejal Van Gaal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.