Šport
24 ogledov

Van Gaal poslal Falcaa v rezervno ekipo

Falcao Manchester United QPR EPA
Radamel Falcao, še pred dvema sezonama eden izmed najboljših napadalcev na svetu, se je moral dokazovati v rezervni ekipi Manchester Uniteda.

Kolumbijec je na 20 nastopih za rdeče vrage dosegel le štiri gole in je na tekmi rezervih moštev skušal najti strelsko formo. Na tekmi ekip do 21 let, United se je pomeril z moštvom Tottenhama, lahko sicer nastopijo trije starejši nogometaši, v vratih pri rdečih vragih se je tako znašel tudi nekdanji dolgoletni vratar Barcelone Victor Valdes.

Radamel Falcao, ki naj bi na teden zaslužil kar 360 tisoč evrov, je bil v 72. minuti zamenjan, namesto njega je v igro vstopil Joshua Harrop. Tekma se je končala z 1:1, kolumbijski zvezdnik pa je znova ostal brez zadetka. El Tigre za rdeče vrage sicer nastopa kot posojeni nogometaš Monaca, United pa lahko29-letnika po koncu sezone kupi za 61 milijonov evrov. Takšen scenarij je po videnem vse manj verjeten.

Kljub zaostanku na ponedeljkovi tekmi FA pokala proti Arsenalu, je Louis van Gaal raje kot Kolumbijca v igro poslal Adnana Januzaja. Falcao je pred selitvijo k Monacu sicer zelo uspešno igral za Atletico Madrid, na 68 ligaških tekmah je za colchonerose zabil kar 52 golov. V minuli sezoni se je huje poškodoval in kasneje izpustil tudi svetovno prvenstvo, kjer se je Kolumbija prikazala v zelo lepi luči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.