Šport > Nogomet
22 ogledov

Prodali so me že vsaj tridesetkrat

Neymar Reuters
Brazilski čudežni deček Neymar je na novinarski konferenci zanikal, da naj bi v petek v eni od bolnišnic v Săo Paulu prestal zdravniški pregled in se že dogovoril za prestop v Real Madrid.

Celotna saga o prihodu talentiranega Neymarja na staro celino je v preteklih dneh dobila novo poglavje. Brazilski in španski mediji so se v petek na veliko razpisali, da naj bi brazilski reprezentant v eni od bolnišnic v São Paulu prestal zdravniški pregled in se že dogovoril za prestop v Real Madrid. Že v ponedeljek pa je glavni igralec zgodbe vse skupaj demantiral in znova zatrdil, da nima namena zapustiti Santosa. Kot je dejal nadarjeni 19-letnik, je v petek res obiskal bolnišnico Hospital São Luiz, a iz družinskih razlogov in ne zaradi zdravniškega pregleda.

"Mediji so me prodali že vsaj tridesetkrat. Dokler bom tukaj srečen, nimam razloga, da bi odšel. Za mene šteje moje zadovoljstvo," je najstnik dejal na novinarski konferenci in nadaljeval: "Ne bom odšel v naslednjem prestopnem roku. Če bi bilo odvisno od mene, bi pri Santosu ostal še zelo dolgo. V teh govoricah ni resnice. Tukaj bom ostal in sodeloval na klubski stoletnici. Podpisal nisem ničesar, niti se nisem ničesar dogovoril."

Neymar je še enkrat več povedal, da je izjemno počaščen, ker se zanj zanimata tako Real Madrid kot tudi Barcelona, vendar priznal, da se boji morebitnega prestopa, saj ne verjame, da bi se pri katerem od španskih velikanov naigral. "Če pogledate ekipi Reala in Barcelone, so vsi zvezde. Niti v enem od obeh klubov ne bi dobil veliko priložnosti," je še dejal Neymar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.