Šport > Nogomet
33 ogledov

"Pušnik naj pazi na svoj hrbet"

Marijan Pušnik hajduk.hr
Koroški trener je v Splitu dvignil že veliko prahu, zaenkrat pa uživa široko podporo pri predsedniku, kolegih in navijačih.

V preteklih dneh smo poročali o izjavah Marijana Pušnika, ki so razkrivale grožnje s strani neimenovanih oseb v povezavi s prestopi in položaji igralcev v ekipi.

"Poslal sem sporočilo tistim, ki so mi grozili," je Pušnik medijem dejal v ponedeljek. 

Medtem je Slovenca podprl predsednik Hajduka Ivan Kos, kateremu je Pušnik prijavil grožnje: "Kot klub čvrsto stojimo za našim trenerjem in ne bomo dopuščali nečastnih dejanj. Nadaljujemo v začrtani smeri, vse s ciljem napredka Hajduka," je pojasnil Kos.

Dobil 47 šivov na glavi

Sicer pa se je v preteklosti že zgodilo, da je bil trener Hajduka fizično napaden. Pred dobrimi desetimi leti so pred vhodom njegovega doma z bejzbolskim kijem pretepli Luko Bonačića, sicer nekdanjega igralca Maribora in trenerja soboške Mure. Hrvat je takrat dobil kar 47 šivov na glavi, tako kot sedaj Pušnika pa ga je podprla navijaška skupina Torcida.

"To je zame preteklost. Ko sem odšel iz Hajduka sem to pustil za seboj. Vem, kdo mi je to naredil, a kaj bi imel od tega, da bi to spet pogreval," je dejal Bonačić, poroča 24sata.

"Ni me strah za Pušnika. Dobro ga poznam iz Slovenije in Irana (kjer sta istočasno službovala, op. a.), večkrat sva bila tekmeca in vem, da je načelen in pogumen človek, ki se ne bo kar tako ustrašil. Seveda ga mora podpirati tudi klub. Ker se je odločil za javni nastop, je stvar najbrž resna, a s tem je pokazal, da se groženj ne boji. Vendar naj pazi na hrbet, ko bo vstopal v vežo (dalmatinsko "portun", op. a.), da se mu ne bi zgodilo enako kot meni," je Slovencu na dušo položil stanovski kolega.

Komentarjev 1
  • nostradamus 14:49 05.julij 2016.

    kako te ni sram z raznimi odprtimi nicki propagiras kvazi stavnega strokovnjaka(samega sebe) tole je povsem zgresena rubrika propagiraj se kod drugod