Šport > Nogomet
22 ogledov

Ramires bo blues, Robinho bi ostal

Ramires se seli k Chelseaju, njegov rojak Robinho pa bi ostal v Braziliji. (Foto Žurnal24 main
Naslednji vikend se začne nova sezona Premier League. Chelsea je okrepil Ramires, Robinho se ne želi vrniti v Man City, pri Arsenalu so napeti, ker še naprej ne vedo, kaj bo s Cescom Fabregasom.
Nova sezona Premier League se začne naslednje vikend. Še najbolj mirno je pri Manchester Unitedu, medtem ko se trener Chelseja Carlo Ancelotti najbolj boji Manchester Cityja. "Imajo lepe možnosti za boj za prvaka. Nisem ljubosumen, da imajo toliko dobrih igralcev, saj jih imamo tudi mi."

Nogometaši pridno trenirajo za novo klubsko sezono najatraktivnejše nacionalne lige – angleške Premier League, trenerji in lastniki pa iščejo še zadnje okrepitve. Pri Arsenalu so še naprej na trnih v povezavi s prihodnostjo Cesca Fabregasa. Kot poroča The Mirror, trener Arsene Wenger od španskega reprezentanta zahteva, naj se takoj dolgoročno zaveže topničarjem in enkrat za vselej konča govorice o selitvi k Barceloni. Medtem so pomembno okrepitev dobili njihovi londonski tekmeci s Stamford Bridgea. Iz Benfice bo k Chelseaju za 22 milijonov evrov odškodnine prestopil brazilski reprezentant Ramires. 23-letni vezist mora prestati le še zdravniški pregled. To je druga okrepitev modrih z londonskega okrožja Fulham v tem prestopnem roku. Pred njim so iz Liverpoola zvabili Izraelca Yossija Benajouna. Prvake so poleti zapustili Michael Ballack, Joe Cole in Deco.

Pred začetkom sezone smo obiskali stadiona Arsenala in Chelseaja. Poglejte si fotoreportaži!

Posojeni igralec Manchester Cityja v brazilski Santos Brazilec Robinho je z zmago na brazilskem pokalu v sredo sklenil polletno posojo, a se najverjetneje ne bo vrnil v Evropo. Pri Man Cityju je ostal brez prave priložnosti pod trenerjem Robertom Mancinijem. To poletje se je City še dodatno okrepil in tako je zdaj zanj še manj prostora. "Upam, da ostanem v Braziliji. Tukaj je moje srce. Rad bi ostal, a najprej se moram še pogovoriti s Cityjem. Santos mi je dal veselje in same lepe trenutke," v Evropo sporoča Robinho.

Novica za vse slovenske gledalce. Premier League boste lahko to sezono gledali tudi na TV3.

V še enem od kandidatov za naslov prvaka Premier League – v Liverpoolu – pa se ta hip bolj kot z novo sezono ukvarjajo s prodajo kluba. Bitka Kitajcev in Kanadčanov za moštvo iz mesta Beatlov se nadaljuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.