Šport > Nogomet
25 ogledov

Raúl v Španiji še vedno bog

Raul Gonzalez
1/8
Žurnal24 main
Po odhodu iz Real Madrida k Schalkeju je usoda hotela, da se Raúl González hitro vrne domov. Z rudarji bo v torek gostoval pri Valencii. Na letališču ga je z dresi Reala pričakala navdušena množica.
Na Mestalli sem vedno igral dobro. Upamo na napredovanje.
Raúl González

Nekateri navijači so prepotovali okrog 800 kilometrov samo za to, da bi lahko pozdravili Raúla Gonzáleza ob njegovem povratku na domači Iberski polotok, kjer ga v torek (ob 20.45) na Mestalli čaka prva tekma osmine finala Lige prvakov. Nekdanji napadalec Real Madrida se je po osmih mesecih kot nogometaš Schalkeja prvič vrnil domov, na letališču pa so ga z njegovimi (nekdanjimi) klubskimi in reprezentančnimi dresi pričakali številni privrženci nogometa. POGLEJTE SI GALERIJO

"To bo izenačena tekma. Na Mestalli sem vedno igral dobro. Upamo na napredovanje v četrtfinale," je izjav lačnim španskim medijem povedala legendarna sedmica. "Bolj bi mi bilo všeč, če se ne bi pomeril s špansko ekipo, toda zdaj je kar je. Madrid in Barcelona sta najmočnejši ekipi, toda ne bi odpisal niti Chelseaja ali Manchestra ali Interja. Mi gremo v tem trenutku korak za korakom," je še dodal nekdanji napadalec Španije. Prav Raúl je leta 2000 s fantastično predstavo uničil netopirje v finalu Lige prvakov. Stare rane bodo spet oživele.

Napoved tekme AC Milan - Tottenham najdete TUKAJ!

Trener domačega moštva Unai Emery, ki se je s svojimi varovanci na začetku sezone pripravljal v Sloveniji, se je vklopil v toplino in poudaril, da ga Raúlov povratek veseli: "Prisotnost Raúla tekmo dela še večjo, poleg njega pa prihajata še dva bivša 'madridista', (Cristoph) Metzelder in (Klaas-Jan) Huntelaar, kar govori o potencialu ekipe, ki prihaja. Gre za atraktivno moštvo, ne le zaradi Raúla, ampak tudi zaradi preostalih nogometašev," je povedal Emery.

Takole so navijači pospremili Raúlov prihod (video - As.com):

Liga prvakov, osmina finala:

Torek, ob 20.45:
Valencia - Schalke 04
AC Milan - Tottenham Hotspur

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.