Šport > Nogomet
18 ogledov

Real brez Ronalda na Anoeti

Ancelotti Sevilla Real Madrid Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Trener madridskega Reala Carlo Ancelotti je potrdil, da bodo njegovi varovanci na Anoeti nastopili brez poškodovanega Cristiana Ronalda, ki ga muči koleno.

"Cristianu bomo namenili počitek, je malce načet. To bomo storili, da bi se izognili vsakršnemu tveganju. Pred nami je še veliko pomembnih tekem in bolje je, da tokrat ne igra. Treniral bo tako v soboto in nedeljo, da bi bil pripravljen za torkovo tekmo. V torek bo imel sveže noge in bo tako lahko odpravil manjše nevšečnosti, ki ga pestijo," je da v petek dejal Carlo Ancelotti.

Italijanski strateg je potrdil, da bo Ángel di María v ekipi, a da najbrž ne bo začel srečanja zaradi manjših težav s poškodbo. Ancelotti ni želel komentirati zadnjega zapleta pri Barceloni, potem ko je Fifa Kataloncem zaradi domnevnih nepravilnosti pri prestopu mladih nogometašev prepovedala trgovanje v naslednjih dveh prestopnih rokih. 

Atléti in Barça v pričakovanju zmage

Real Madrid bi se v primeru neuspeha na stadionu Anoeta že poslovil od realnih možnosti za naslov španskega prvaka. Real Sociead zmago nujno potrebuje, da bi še ostal v igri za Ligo prvakov. Baski za sosedskim Athleticom iz Bilbaa zaostajajo za šest točk in poraz bi jih najbrž že usodno oddaljil od evropske elite. Baski so sicer izgubili osem od zadnjih devetih tekem proti Los Merengues. Jeseni so na stadionu Santiago Bernabéu visoko klonili (5:1).

Že pred večernim obračunom v Donostii bosta svoj del naloge v 32. kolu opravila madridski Atlético, ki gosti Villarreal Bojana Jokića, ter Barcelona, ki doma pričakuje zadnjeuvrščeni Real Betis. Vse tri vodilne španske klube sredi tedna čakajo povratne tekme četrtfinala v Ligi prvakov.

La Liga, 32. kolo:

Almería : Osasuna 1:2 (0:2)
Soriano (73); Riera (18), Arribas (32)
RK: Rafita (90/Almería)

Ob 16.00:
Atlético Madrid - Villarreal

Ob 18.00:
Barcelona - Real Betis

Ob 20.00:
Real Sociedad - Real Madrid

Ob 22.00:
Rayo Vallecano - Celta Vigo

Nedelja ob 12.00:
Málaga - Granada

Ob 17.00:
Elche - Getafe

Ob 19.00:
Sevilla - Espanyol

Ob 21.00:
Valladolid - Valencia

Ponedeljek ob 20.00:
Levante - Athletic Bilbao

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice