Šport > Nogomet
52 ogledov

Madridska letalska invazija na Milano

Barajas letališče EPA
V soboto bosta v finalu Lige prvakov o nogometnem vladarju evropske sezone 2015/16 odločala dva madridska kluba.

Spopad Atlética in Reala bodo spremljali številni navijači. Med četrtkom in ponedeljkom bo na relaciji Madrid - Milano pravi zračni most. Načrtovanih je 218 čarterskih poletov, so v sredo sporočili z madridskega letališča.

Na madridskem letališču Barajas bodo zato poskrbeli za dodatno varnost - niso sicer navedli, kako bodo zagotovili, da preveč vročekrvni navijači obeh klubov ne bi prišli preblizu že pred poleti ali med njimi -, pa tudi za dodatno okrepljene ekipe, ki skrbijo za čistočo na letaliških objektih.

Z madridskega letališča bodo v dneh, ko se bodo navijači belih in rdeče-belih zgrinjali v Italijo, pospremili skupno 23.000 potnikov na relaciji Madrid - Milano, so še sporočili iz letališča Barajas.

S podobnimi izrednimi razmerami sicer že imajo nekaj izkušenj, saj sta ekipi leta 2014 že igrali v finalu Lige prvakov, takrat je bil potovalni cilj Madridčanov vseh barv Lizbona, domov pa so se po zmagi bolj zadovoljni vračali tisti v belem.

 
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.