Šport > Nogomet
225 ogledov

Reina: "Zares sem se zbal šele, ko nisem mogel dihati."

pepe reina Epa
Sloviti španski vratar je še eden v poplavi športnikov, ki so se okužili s koronavirusom.

Pepe Reina, dolgoletni vratar Liverpoola, ki je v karieri branil tudi za Barcelono, Napoli, Villarreal, Bayern in Milan, trenutno pa kot član slednjega igra na posoji pri Aston Villi, je v intervjuju za Corriere dello Sport nazorno opisal svoj boj z zahrbtno boleznijo.

"Najtežje je bilo takrat, ko nisem več mogel dihati. Za kakšnih 25 minut sem ostal brez kisika. To so bili najtežji trenutki v mojem življenju," je povedal 37-letnik.

"Družbe ne pogrešam, saj je ob meni žena, pet otrok in še dva sorodnika. Hiša je velika in pri nas ni prostora za osamljenost," je povedal.

pepe reina | Avtor: Epa Epa

"Ob prvih simptomih sem bil zelo utrujen. Vročina, suh kašelj in močan glavobol so bili moji redni spremljevalci. Ves čas sem se počutil utrujenega."

"Resnično sem se zbal šele takrat, ko nisem mogel več dihati. To so bile neskočne minute strahu. Imel sem občutek, kot da se je moje grlo nenadoma zaprlo. Naslednjih šest do osem dni sem preživel za štirimi stenami," je pojasnil španski vratar.

Bitko z boleznijo še vedno bije tudi zvezdnik Juventusa Paulo Dybala, medtem ko je bilo njegovo dekle po zadnjem testiranju negativno.

oriana sabatini Okužena Šport Dybalovo dekle spregovorilo o grozotah koronavirusa
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.