Šport > Nogomet
1673 ogledov

Reprezentanta napadli z nožem

Ciro Immobile Lazio Juventus Ciro Immobile je Juventusu zabil dva zadetka.
Nogometaš se bo nerad spomnil teh počitnic.

Italijanska reprezentanca je v dodatnih kvalifikacija za uvrstitev na svetovno prvenstvo izgubila proti Švedski, Azzurri pa tako niso odpotovali v Rusijo. Člani italijanske izbrane vrste so si tako med poletjem lahko privoščili nekoliko daljši dopust, a za vse se ni končal dobro.

Član Lazia Ciro Immobile je tako z ženo in prijatelji dopustoval v mestecu Francavilla al Mare, pri tem pa se je na plaži sprl z osebo, ki je potegnila nož in ga napadla. Napad je zakrivil 35-letni moški, sicer že stari znanec policije. Ta je stopil do nogometaša in ga začel žaliti. Obtožil ga je, da je izdal barve Pescare, ker je prestopil k Laziu. Immobile je sprva poskušal ublažiti napetost, a je moški izvlekel nož, nogometašu, ki se je uspel izogniti prvemu napadu, pa so na pomoč priskočili očividci. Napadalec je nato pobegnil, a so ga kasnje identificirali po zbranih podatkih.

Immobile je bil v sezoni 2011/12 sicer najzaslužnejši za preboj Pescare v Serie A, v drugoligaški konkurenci je kot posojeni nogometaš Juventusa zabil kar 28 zadetkov na 37 tekmah. Od leta 2014 je zaigral na 32 dvobojih italijanske reprezentance, zabil je 7 golov.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.