Šport > Nogomet
278 ogledov

Resno stanje angleške legende po infarktu

Glenn Hoddle
Nekdanji angleški reprezentant in selektor se dobro odziva na zdravljenje.

Nekdanji angleški nogometni zvezdnik Glenn Hoddle, ki se je na 61. rojstni dan zgrudil v televizijskem studiu, po srčnem infarktu ostaja v bolnišnici in je v resnem stanju, je potrdil predstavnik nekdanjega vezista Tottenhama. Povedal je tudi, da se Hoddle dobro odziva na zdravljenje.

"Njegova družina je zelo hvaležna celotni nogometni družini in tudi vsem ostalim, ki so poslali sporočila v podporo. To družina zelo ceni. Še posebno bi se Glenn in njegova družina radi zahvalili osebju BT Sporta, ki je zanj poskrbelo takoj po infarktu," je še dodal predstavnik Hoddla.

rešilec anglija london Na rojstni dan Šport Nekdanji zvezdnik Tottenhama se je zgrudil v studiu

Dobre misli mu je poslal tudi selektor angleške nogometne reprezentance Gareth Southgate. "Moje misli in molitve so po tej žalostni novici z Glennom Hoddlom in njegovimi najbližjimi. Vsi vpleteni v nogomet stojimo ob strani enemu največjih angleških nogometašev in smo mu pripravljeni pomagati pri okrevanju," je v soboto rekel Southgate.

Hoddle je za reprezentanco zbral 53 nastopov, med leti 1996 in 1999 pa je bil tudi njen selektor. Hoddle je bil gost postaje BT Sport, kjer bi moral nastopiti kot strokovni komentator v oddaji BT Score, a so jo po infarktu nato odpovedali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.