Šport > Nogomet
31 ogledov

Ribéry znova uživa v nogometu

Franck Ribery München Žurnal24 main
Francoski zvezdnik Franck Ribéry je po odlični predstavi ob visoki zmagi Bayerna proti Hamburgu s 5:0 razkril, da po dveh težkih sezonah pod vodstvom Louisa van Gaala končno spet uživa v nogometu.

Münchenski Bayern je po dveh neprepričljivih predstavah v prvih dveh kolih Bundeslige v tretjem eksplodiral. Bavarci so na Allianz Areni s petardo dobesedno razbili Hamburg. Med najboljšimi na igrišču je bil Franck Ribéry, ki je med drugim tudi prispeval zadetek za 2:0. Francoz je po srečanju priznal, da pod vodstvom Juppa Heynckesa uživa popolno zaupanje, ob tem pa po dolgem času znova uživa v igranju nogometa. "Res sem se zelo zabaval. Znova sem poln samozavesti. Trener ima polno zaupanje vame in res sta mi všeč njegov način dela in odnos do igralcev," je Ribéry povedal za Kicker in še dodal: "Na zelenici se nisem zabaval dve leti. Vsega sem imel več kot dovolj. Ne morem igrati tako, kot želim, če se na igrišču ne zabavam. Moram uživati, da igram najboljše."

Bayern po treh kolih s šestimi točkami zaseda tretje mesto. Na prvem mestu je kar nekoliko presenetljivo s točko več Borussia (M), ki si je v lanski sezoni obstanek med elito zagotovila šele v dodatnih kvalifikacijah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.