Šport > Nogomet
27 ogledov

Ronaldo: ''Avto je šampion in jaz sem tudi''

Cristiano Ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo še naprej s pridom izkorišča svoj zvezdniški status, ki ga je tokrat popeljal v Azijo. Portugalec je v Bangkoku podaljšal pogodbo z avtomobilskim proizvajalcem Toyoto in predstavnil nov reklamni spot.

Cristiano Ronaldo | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Zvezdnik madridskega Reala se trenutno mudi v Bangkoku, kjer je podaljšal svojo pogodbo s Toyoto, obenem pa je skupaj s predstavniki japonskega podjetja v javnost lansiral novo reklamo, v kateri tudi nastopa. Ime avtomobila z nazivom Hilux Vigo Champ je Ronaldo izkoristil za igro besed, s katero je ponazoril svojo povezavo z japonsko avtomobilsko znamko. ''Ta avto je šampion ('champ') in jaz sem prav tako šampion, zato se odlično ujameva,'' je povedal Portugalec.

Svoj obisk daljnjega vzhoda je izkoristil za zahvalo vsem azijskim ljubiteljem nogometa, ki podpirajo njega in njegovo ekipo. ''Neverjetno je, ko na televiziji vidim, kako tu spremljajo nogomet. Vsem se vam zahvaljujem in še naprej bodite tako strastni,'' je povedal napadalec Real Madrida, ki se je prek socialnega omrežja Twitter zahvalil tudi Toyoti. ''Ponosem sem na to, da bom še naprej član Toyotine družine. Zares lepo skrbijo zame,'' je zapisal Ronaldo. Svojim moštvenim kolegom se bo na pripravah pridružil konec julija, kjer bo lovil formo za prihajajoča zahtevna obračuna proti Barceloni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.