Šport > Nogomet
18 ogledov

Ronaldo: "Novice o novi pogodbi so napačne"

Ronaldo počitnice nova pričeska frizura peace Facebook
Cristiano Ronaldo se je prek Facebooka v enem stavku odzval na poročanja španskih medijev, da je (oziroma, da naj bi) podaljšal pogodbo z Real Madridom. Dnevnik AS je celo poročal, da bo postal najbolje plačani nogometaš na svetu.

"Vse novice o mojem podaljšanju pogodbe z Real Madridom so napačne," je na Facebooku v angleščini sporočil Cristiano Ronaldo, ki po koncu sezone in zadnjih tekmah z reprezentanco Portugalske že uživa na počitnicah.

Saga o njegovi novi pogodbi se očitno še ne namerava končati, vlekla pa se bo verjetno vse dokler se Portugalec ne vrne z zasluženega oddiha. Najboljši strelec Real Madrida se že več mesecev izmika pogovorom o podaljšanju pogodbe, ki se mu izteče leta 2015.

Španski mediji so prejšnji teden poročali o tem, da so se pogajanja med Ronaldom in klubom znašla na "mrtvi točki". Težave z največjim zvezdnikom je kasneje potrdil tudi predsednik Florentino Pérez, ki naj bi pripravljal mega ponudbo za svojega najdražjega posameznika.

Ronaldo, ki je na začetku pravkar končane sezone javno izrazil "žalost" zaradi nekaterih dogodkov v klubu, sicer vztrajno zatrjuje, da težava ni v denarju. V tem pogledu sicer močno zaostaja za mnogimi kolegi, tudi največjim rivalom Lionelom Messijem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.