Šport > Nogomet
14 ogledov

Ronaldo odvihral, Zidane pa v smeh

cristiano ronaldo EPA
Portugalski superzvezdnik je zaradi vprašanja enega od novinarjev nepričakovano zapustil tiskovno konferenco pred tekmo z Romo.

Cristiano Ronaldo se je poleg Zinedina Zidana udeležil druženja s predstavniki sedme sile pred prvo tekmo osmine finala Lige prvakov med španskim velikanom in AS Romo.

Ronaldo je v letošnji sezoni dosegel 32 golov na 30 tekmah, od tega levji delež pred domačimi navijači na Santiago Bernabéuu. Na gostovanju ni zadel vse od 29. novembra 2015, na kar je na tiskovni konferenci opozoril eden izmed novinarjev. Napadalec Reala je postal nejevoljen.

''Imenuj enega igralca, ki je dosegel več golov v gosteh, odkar igram v Španiji? Ne moreš. Ker ga ni. Adijo vsem,'' je odvrnil 31-letnik in zapustil prostore. Trener španskega kluba, ki bo nocoj debitiral v Ligi prvakov, se je ob tem le nasmehnil.

Novinarji so pred tem napadalca Reala povprašali o enajstmetrovki Lionela Messija in Luisa Suáreza, ki že nekaj dni buri duhove na Pirenejskem polotoku.

''Bom zelo jasen in natančen. Vem, zakaj je Messi to naredil. Nimam kaj dodati,'' je dejal Ronaldo in sprožil val ugibanj, kaj se skriva v ozadju njegovih izjav. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.