Šport > Nogomet
35 ogledov

Ronaldo pozabil, koliko golov je dosegel

Ronaldo Limbersky Češka Portugalska četrtfinale Varšava Euro 2012 EPA
Portugalec Cristiano Ronaldo je še enkrat poudaril, kako pomemben je naslov španske lige, ki po njegovem mnenju predstavlja najtežje ligaško tekmovanje na svetu. Nogometaš Real Madrida pa se ne spomni, koliko golov je dosegel v lanski sezoni.

Cristiano Ronaldo ni skrival navdušenja nad uspehom madridskega Reala, potem ko so letos uspeli iz rok Barcelone iztrgati naslov prvaka španskega prvenstva. Portugalec trdi, da je La Liga najmočnejša liga na svetu, obenem pa je kraljevi Real moral za ta uspeh premagati izredno težkega nasprotnika, kot je Barcelona.

Cristiano Ronaldo | Avtor: FameFlynet FameFlynet
''Moj najlepši trenutek v Realu je bil, ko smo osvojili špansko ligo, po mojem mnenju najbolj tekmovalno ligo na svetu. Še več, osvojili smo jo s prednostjo devetih točk, in to proti težkemu nasprotniku. Bilo je neverjetno,'' je za tajski program Channel 3 povedal Ronaldo. Na vprašanje, koliko golov je dosegel v lanski sezoni, pa Portugalec ni znal ponuditi natančnega odgovora. ''V ligi sem jih zadel 46, skupno pa iskreno povedano ne vem.''

Po izpadu Portugalske v polfinalu Eura 2012 so mnogi kritizirali Ronalda, ker se je odločil, da bo z bele točke streljal kot zadnji, a do odločilnega strela nikoli ni prišlo. ''Spomnim se tekme med Realom in Bayernom, kjer sem se odločil, da streljam prvi in zgrešil. Takrat sem izbral, da bom streljal peti, vendar bi se lahko zgodilo marsikaj. Sprašujejo te, zakaj nisi streljal prvi, drugi, tretji. To so pač odločitve. Enajstmetrovke so loterija. Včasih ne zmaga boljša ekipa. Odločil sem se pač, da streljam peti,'' je zaključil 27-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.