Šport > Nogomet
36 ogledov

Ronaldo psoval Zidanovo mamo

ronaldo Youtube
Katalonski mediji poročajo o pestrem dogajanju v garderobi madridskega Reala po tekmi z Las Palmasom.

Na dan prihajajo nove podrobnosti o sporu med Cristianom Ronaldom in Zinedinom Zidanom.

Kraljevi klub je v šestem krogu španske La Lige remiziral z Las Palmasom (2:2) in ima na lestvici smo še točko prednosti pred Barcelono.

Tekmo je zaznamovala odločitev Zinedina Zidana, ki je v 72. minuti na klop potegnil svojega prvega zvezdnika. Galaktiki so takrat vodili z 2:1, zmago pa izgubili pet minut pred iztekom rednega dela. Ronalda je menjava možno razburila, zato Zidanu med sprehodom na klop ni namenil niti pogleda.

''Razočaran sem nad tabo''

Portugalski napadalec je na klopi preklel trenerja, dogajanje pa se je nato preselilo v garderobo. Ozadje razkriva katalonski Sport, ki poroča, da je bilo v garderobi čutiti veliko napetost.

''Razočaran sem nad tabo,'' je Zidanu dejal Ronaldo, trener pa je ohranil mirno glavo: ''Pomiri se, Cris. Potrebuješ počitek, proti Dortmundu boš igral polnih 90 minut.''

V razpravo se je vmešal Sergio Ramos, ki je prevzel vlogo mirovnika. ''Cristiano, ne smeš biti tak,'' je moštvenega kolega pomiril branilec.

Real Madrid je zabeležil dva zaporedna ligaška remija in izgubil pretežni del prednost pred Barcelono, ki si jo je priigral s štirimi zaporednimi zmagami.

Komentarjev 4
  • kurt 14:55 26.september 2016.

    Kaj majo Španci po novem dva real Madrida?

  • alojzr 14:43 26.september 2016.

    "Kraljevi klub ... ima na lestvici s_mo še točko prednosti pred Real Madridom."To je neki "Back to the future" na Žurnalu. Real bo kmalu ujel lasten rep. Učiteljica nam je vedno govorila: "Otroci, preden oddate, spis za seboj ...prikaži več vedno še enkrat preberite."

  • Pepe007 14:03 26.september 2016.

    Verjetno se ljudje ne spomnijo več s kako agresivno gesto je Zidane končal kariero kot igralec. Ronaldo je očitno prava ovčka nasproti njemu.