Šport > Nogomet
31 ogledov

Ronaldo: Z Messijem nisva prijatelja ...

cristiano ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo spregovoril o Lionelu Messiju, o Pepeju in o branilcu, ki mu je povzročil največ težav.

Cristiano Ronaldo je v enem izmed pogovorov znova spregovoril o svojemm rivalstvu z Lionelom Messijem. "Med nama obsataja veliko vzajemno spoštovanje. Mediji vse skupaj radi označijo kot veliko rivalstvo, a pravzaprav ne gre za to," je dejal Portugalec in dodal: "Res nisva prijatelja, vendar se zelo spoštujema."

Ronaldo se je dotaknil tudi svojih vzornikov. "Ko sem bil mlad, sem občudoval Figa in Ruia Costo, a sam sebi sem največja inspiracija. Nihče ne pričakuje več od mene, kot to pričakujem jaz," je dejal zvezdnik madridskega Reala, ki se je v preteklosti naposlušal tudi žvižgov svojih navijačev.

Sam meni, da ne bi bil tako uspešen, če ne bi imel sovražnikov. "Potrebuješ negativne ljudi in takšne izkušnje, ki te dodatno motivirajo. Pravzaprav potrebujem ljudi, ki me sovražijo. Omogočili so mi, da sem dosegel to, kar sem dosegel."

V karieri se je pomeril s številnimi branilci, a enega je izpostavil: "Imel sem nekaj velik bitk z Ashleyjem Coleom, ni ti pustl dihati. Na svojem vrhuncu je bil zelo žilav in uporen. Vedeli ste, da vas čaka težka tekma," je dejal Ronaldo in nato pohvalil še svojega soigralca. "Pepe je igralec, ki bi ga rad imel ob sebi, če bi šel v vojno. Ni le samo fantastičen branilec, ampak na zelenici da popolnoma vse od sebe."

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.