Šport > Nogomet
7274 ogledov

Ronaldova šala na meji dobrega okusa

ronaldo buffon
Portugalski napadalec se na podelitvi Evropske nogometne zveze (Uefa) ni mogel upreti šali na račun legendarnega Gianluigija Buffona.

Cristiano Ronaldo je bil s strani Evropske nogometne zveze (Uefa) še tretjič imenovan za najboljšega nogometaš na stari celini. 

Zvezdnik madridskega Reala je na podelitvi sedel ob Gianluigiju Buffonu, ki je iz rok Aleksandra Čeferin prejel predsedniško plaketo, in Lionelu Messiju.

cristiano ronaldo Uefa Šport Priznanji za Ronalda in Buffona, Oblak ostal praznih rok

Ronaldo je prvi nogometaš v zgodovini, ki je presegel 100 golov v elitni Ligi prvakov. Ko ga je voditeljica vprašala, kateri je njegov najljubši, je 32-letnik pokazal na Buffona in odvrnil: "Zadnji proti temu starcu."

 

- @Cristiano, qual o seu gol mais especial em Champions League? Se liga na resposta do Pai!

A post shared by Esporte Interativo (@esporteinterativo) on

Real je namreč v finalu lanske sezone Lige prvakov premagal Juventus (4:1) in postal prva ekipa v zgodovini, ki je ubranila pokal z velikimi ušesi. Ronaldo je na tekmi dvakrat premagal legendarnega vratarja stare dame. 

Poraz je bil precej boleč za Buffona, ki je izgubil še tretji finale Lige prvakov in ostal brez najprestižnejše klubske lovorike. Kljub temu se je Italijan znal nasmejati na svoj račun.

cristiano ronaldo | Avtor: EPA EPA
Najboljši nogometaš na svetu trenutno prestaja kazen zaradi incidenta na prvi superpokalni tekmi z Barcelono. Nedeljski ligaški obračun z Valencio bo druga od petih tekem, kolikor jih bodo Madridčani odigrali brez prvega zvezdnika.

cristiano ronaldo Razočaranje Šport Ronaldo ne more verjeti: "Še ena nerazumljiva odločitev"
Komentarjev 4
  • Margity Tedea 19:46 29.avgust 2017.

    Ima tudi grozljivo zanikrne, ostudno pogrizene nohte. WTF??!!! Kmetavzar zahojheni, kako se sploh upa tak pred ljudi. Lahko da je narcis, ampak sorry - nima za kaj biti.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:10 25.avgust 2017.

    Pederajsek ni kriv,da ima IQ velikosti otroškega čeveljčka,kriva je mati narava,ki takele drži na obličju zemlje

  • kapibara 14:53 25.avgust 2017.

    Kdaj je pa že keri koli nogo-žogo- brcaĆ "imel okus" , pa še peder za po vrh ??