Šport > Nogomet
860 ogledov

Ronaldo fantastično zadel za novo lovoriko

cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo je potrdil, da je v izjemni formi.

Cristiano Ronaldo mora odslužiti še tri od petih tekem kazni, ki jo je prejel zaradi odrivanja sodnika na prvi tekmi španskega superpokala proti Barceloni. Portugalec je takrat nakazal dobro formo, saj je zabil za zmago belega baleta na Camp Nou, kasneje pa je zaradi drugega rumenega kartona pobesnel in si prislužil omenjeni suspenz.

cristiano ronaldo Razočaranje Šport Ronaldo ne more verjeti: "Še ena nerazumljiva odločitev"
Priprave na protest Šport Madridista: To je škandal, velik škandal!

Kljub njemu lahko Ronaldo seveda nastopa na prijateljskih tekmah, z izjemnim golom pa je svoji ekipi prinesel tudi pokal Bernabeu. Portugalski zvezdnik je proti Fiorentini s podajo najprej poskrbel za izenačenje, nato pa je zabil tudi odločilni zadetek za zmago s 2:1. Firenčani so sicer povedli že v četrti minuti preko Jordana Veretouta, na 1:1 pa je izenačil Borja Mayoral.

Portugalca so domači navijači sprejeli z ovacijami, precej drugačnega sprejema pa je bil deležen sin trenerja madridskega Atletica Diega Simeoneja Giovanni, ki je pred sezono postal član Fiorentine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice