Šport > Nogomet
862 ogledov

Ronaldova sestra nad rojake: Pljuvate v krožnik, iz katerega jeste

Cristiano Ronaldo Epa
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je, potem ko je po usodnem porazu Portugalske s Španijo v Ligi narodov na tla zalučal kapetanski trak, v domovini naletel na ostre kritike. V bran mu je stopila sestra Katia Aveiro in rojake označila za neumne.

Ena izmed tistih, ki je portugalskemu superzvezdniku Cristianu Ronaldu po glasnih kritikah, ki jih je bil deležen v domovini, stopila v bran, je bila njegova sestra Katia Aveiro. "Treba je dati roko vsem tistim, ki so vedno dali vse za Portugalsko. Toda Portugalci so pač bolni, skopi, brezvestni, neumni in nehvaležni. Obstajajo tisti, ki podajo roko, hudiča. To je kruto. In toliko jih je bilo, ki so podali roko, prekleto. Tisti, ki sedi (na sliki je bil objavljen Cristiano Ronaldo, ki razočaran sedi na zelenici op. p.), je Cristiano Ronaldo in je preprosto najboljši nogometaš na svetu," je na enem od družbenih omreži zapisala Ronaldova sestra. Portugalska je izgubila tekmo s Španijo, tako pa izgubila tudi prvo mesto v skupini 2 lige A. 

Poleg tega je Aveirova dodala še eno močno sporočilo svojim rojakom. "Ronaldo ima svojo družino, ki mu vedno stoji ob strani. Vedno bodo ob njem, pa naj se zgodi kar koli. Toda časi, ki smo jim priča, me sploh ne presenečajo. Portugalci pljuvajo v krožnik, iz katerega jedo, vedno je bilo tako. Zato, ko se nekdo pojavi iz pepela in spremeni to mentaliteto, moti. Vedno s teboj, moj kralj. Pomiri se," je še pripisala očitno vznemirjena Ronaldova sestra.

Cristiano Ronaldo Man Utd Wolves FA Šport Ronaldo uradno obtožen kršenja pravil Cristiano Ronaldo Incident Šport Zahtevajo Ronaldovo glavo: "Zdaj boš dobil, kar si zaslužiš" Cristiano Ronaldo Video Šport Tako zelo skrbi za videz, zdaj pa ga je doletelo to
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.