Šport > Nogomet
15 ogledov

S prestopom kupil Caponejevo vilo

mino raiola Reuters
Najdražji prestop v zgodovini nogometa - francoski reprezentant Paul Pogba je pred desetimi dnevi za 110 milijonov evrov prešel iz Juventusa k Manchester Unitedu - si zasluži zdravico.

To si je verjetno mislil tudi agent, ki je sodeloval pri pogajanjih, znani nogometni manager Mino Raiola, ki si je za nagrado kupil vilo v Miamiju.

Zadeva ne bi bila nič posebnega, kajti Raiola je s prestopi nogometašev zaslužil že ogromno denarja, če ne bi bilo govora o eni najbolj znanih vil na Floridi, prav tisti, v kateri je svoj čas prebival slavni gangster Al Capone. Mafijski šef je bil njen lastnik od 1928 do 1947, Raiola pa jo je kupil za slabih osem milijonov evrov.

To je le delček vsote, ki jo je Nizozemec italijanskih korenin prejel za prestop Pogbaja. Provizija naj bi se vrtela okoli 25 milijonov evrov. Raiola je med drugimi tudi manager Zlatana Ibrahimovica, Marca Balotellia in Romela Lukakuja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.