Šport > Nogomet
21 ogledov

S tem izgovorom si ni naredil usluge

arsene wenger EPA
Domnevni uslužbenec Arsenala je angleškemu nogometnemu velikanu podal odpoved zaradi izjav, ki jih je na tiskovni konferenci izrekel trener Arsene Wenger.

Po svetovnem spletu je zaokrožilo pismo domnevnega uslužbenca londonskega kluba, ki je po koncu drugega kroga angleške Premier League podal svojo odpoved.

Pismo, ki kot glavni razlog za odpoved navaja izjave Arsena Wengerja, je po mnenju navijačev le parodija na nezmožnost francoskega stratega, da bi na Emirates pripeljal zveneča imena svetovnega nogometa.

Pismo je naslovljeno na Jasona Savaga, sicer vodjo Arsenalove trgovine na drobno. Domnevni uslužbenec v pismu navaja, da želi z odpovedjo pomagati Wengerju, ki ga od nakupov odvrača skrb za klubske uslužbence.

Francoski strateg med poletnim prestopnim rokom ni pripeljal vidnejše okrepitve, zato se med navijači spet krepi miselnost, da se njegov čas po dveh desetletjih dokončno izteka. ''Zapravil bi 300 milijonov funtov, če bi našel pravega igralca in bi imel na voljo 300 milijonov,'' se je po remiju z Leicester Cityjem branil Wenger.

Tekmo drugega kroga angleškega prvenstva med topničarji in aktualnimi prvaki so zaznamovali navijači Arsenala, ki so Wengerja bučno pozivali k odstopu. 

''Ne pozabite, da smo klub s 600 zaposlenimi, do katerih imamo odgovornost,'' je odsotnost novih okrepitev še upravičil Wenger. S tem naj bi spodbudil enega od uslužbencev, da se odpove svojemu delovnemu mestu.

''Tako sem se odločil zaradi izjav Arsena Wengerja o osebju po nedavnem remiju z Leicester Cityjem. Kriviti 600 ljudi, da nisi mogel kupiti igralca, je sramotno. Zaslužim 7,20 funta na uro, delam 37,5 ure na teden. Dobim 270 funtov na teden, kar znaša 14.040 funtov na leto. Theo Walcott zasluži desetkrat toliko v enem tednu. Upam, da se bo zdaj sprostilo dovolj denarja, da bo gospod Wenger kupil več igralcev. Ne želim biti v breme klubu,'' je zapisal domnevni uslužbenec.

Pismo nima podpisa oziroma ta ni viden, objavljeno pa je bilo na povsem svežem računu družabnega omrežja Twitter. Po mnenju številnih navijačev gre za potegavščino, ki na posrečen način ilustrira banalnost Wengerjevega izgovora.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.