Šport > Nogomet
65 ogledov

Šajn: "Vsaka Zahovičeva izjava nesmisel"

Vlado Šajn: "Z našimi sodniki se pogovarjamo in analiziramo njihove napake." Primož Lavre/Fotosi.si
Besedo je dobil predsednik Zveze nogometnih sodnikov Slovenije Vlado Šajn, ki ga je športni direktor Maribora pred derbijem z Olimpijo (19:00) označil za večjega navijača Olimpije, kot sta njena predsednik in športni direktor.

Športni direktor Maribora Zlatko Zahovič je pred večnim derbijem (19:00) pošteno okrcal tudi predsednika Zveze nogometnih sodnikov Slovenije in uglednega funkcionarja Uefa Vlada Šajna. Zahovič slednjemu očita, da je celo večji navijač Olimpije kot njena predsednik in športni direktor.

"Njegovih izjav enostavno ne komentiram več, ker menim, da je vsaka izjava nesmiselna. Te stvari se ponavljajo in ponovno komentira, kar je bilo že komentirano. Res nesmiselno,“ se je za zurnal24.si odzval Šajn.

Njun medijski dvoboj že ima zgodovino. Zahovič se je ob Šajna spotaknil po superpokalni tekmi z Domžalami, ki jo je Maribor izgubil z 1:2. Kasneje je sledila še mariborska izjava za javnost, s katero so prvaki namignili na sodniško pomoč Olimpiji. Sledil pa je skrajno zgroženi odgovor sodniškega ceha.

Komentarjev 1
  • halal 13:08 28.avgust 2011.

    ajde Šajn, brani se ...