Šport > Nogomet
15 ogledov

Še dva dni do poletne lige

Kot smo obljubili, smo danes diskvalificirali vse tekmovalce, ki ne spoštujejo p Žurnal24 main
Čez dva dni, v petek, 13. junija 2008, se bo začel drugi del spletne igre Football Challenge 2008. Poletna liga bo sestavljena iz petih turnirjev, ki si bodo sledili na dva tedna.

Prvi del spletne igre Football Challenge 2008 je bil sestavljen iz štirih turnirjev, ki so si sledili na teden dni, zato je bil za vse tekmovalce zelo naporen. Vse do zadnjega, četrtega turnirja, je odločitev o zmagovalcu visela v zraku, na koncu pa se najbolje izkazal tmathree, ki je prepričljivo zmagal na zadnjem turnirju in si tako priboril tudi zmago v skupnem seštevku spomladanske lige.


 

Poletna liga

1. turnir: 13.–15. junij

2. turnir: 27.–29. junij

3. turnir: 11.–13. julij

4. turnir: 25.–27. julij

5. turnir: 8.–10. avgust

V petek, 13. junija 2008, se začne poletna liga, drugi del spletne igre Football Challenge 2008. Trajala bo dlje kot spomladanska, saj se bodo morali tekmovalci pomeriti na petih turnirjih, ki si bodo sledili na štirinajst dni. Zmagovalec poletne lige bo znan 10. avgusta, ko bo končan zadnji, peti turnir poletne lige. Bogate nagrade, ki bodo znane pred vsakim posameznim turnirjem, bomo spet podelili najboljšim trem na vsakem turnirju poletne lige, skupni zmagovalec poletne lige bo tako kot skupni zmagovalec spomladanske lige prejel Stihlovo motorno kosilnico Viking 665 V. Vsi registrirani tekmovalci pa se do zadnjega dne pomladne lige potegujejo za glavno nagrado spletne igre Football Challenge 2008 skuter Aprilia SR50R, ki ga bomo izžrebali ob koncu spletne igre.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.