Šport > Nogomet
29 ogledov

Še vedno je na berglah

Beckhama bo poškodba drago stala. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Okrevanje Davida Beckhama po poškodbi Ahilove tetive in marčevski operaciji bo trajalo dlje časa, kot so zdravniki sprva predvidevali. Becks je namreč sporočil, da ne bo nared za igranje na vrhunski ravni vse do novembra.
Kje Anglež sreba pivo med svojim okrevanjem, si oglejte tukaj.
Novica pomeni, da David Beckham, ki se je poškodoval v dresu Milana in še vedno hodi s pomočjo bergel, ne bo nastopil v ameriškem prvenstvu za svoj klub Los Angeles Galaxy, razen če se klub prebije v končnico.


Čeprav je sprva kazalo, da bo nared že septembra, se je okrevanje podaljšalo vsaj za tri mesece. "Žal še naslednje tri mesece ne smem niti teči, kaj šele zares trenirati. Upam, da bom spet v formi nekje do novembra," je dejal Beckham za televizijsko mrežo ABC.

Kljub poškodbi pa bo Beckham z Anglijo odpotoval na prizorišče letošnjega svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki. Anglija nastopa v skupini C skupaj s Slovenijo, Alžirijo in ZDA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.