Šport > Nogomet
38 ogledov

Še vztraja, da je z Messijem konec

Raymond Domenech Žurnal24 main
Nekdanji francoski selektor Raymond Domenech je kljub podvigu Barcelone prepričan, da se dominacija Lionela Messija bliža koncu.

Nekdanji francosku selektor Raymond Domenech je že pred povratnim dvobojem Bacelone in PSG dejal, da Lionel Messi popušča in da je daleč od tega, kar je kazal v preteklosti. Tudi neverjetna zmaga s 6:1 Francoza ni prepričala v nasprotno.

"Messi je bil na tej tekmi najslabši igralec Barcelone. Kot, da se mu ne bi dalo teči. Stal je na sredini zelenice, prepričan je, da organiziranapade, vse želi storiti sam," je dejal Domenech in dodal: "Mislim, da gre njegova igra h koncu. V preteklosti je res veliko ponudil, bil je čaroben, toda sledi padec. Neymar je na drugi strani jemal sapo, ker se je boril in verjel. Do konca je napadal. On in Suarez. A Suarez je drugačen, moral bi nositi boksarske rokavice."

Messi je na tekmi prispeval zadetek iz enajstmetrovke za 3:0, s tem golom pa se je približal Cristianu Ronaldu kot najboljšemu strelcu lige prvakov vseh časov. Messi je med elito zabil 94 golov, Portugalec enega več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.