Šport > Nogomet
301 ogledov

Šimundža krmaril do nove zmage, Žugelj videl remi

Ante Šimundža Ludogorec Epa Ante Šimundža na tekmi proti Anderlechtu.
Odigrane so bile prve tekme šestnajstine finala Konferenčne lige.

Ludogorec, ki ga vodi trener Ante Šimundža, je z 1:0 premagal Anderlecht. Ludogorec je povedel z zadetkom Igorja Thiaga v deveti minuti, potem pa minimalno prednost uspešno zadržal do konca. 

Slovenskega nogometaša Nina Žuglja tokrat ni bilo v postavi norveškega Bodö/Glimta, ki je gostil Lech Poznań in igral 0:0.

Barcelona Manchester United Liga Evropa Šport Boj velikanov postregel z atomskim polčasom

Na preostalih popoldanskih tekmah tega po moči tretjega evropskega klubskega tekmovanja je najvišjo zmago dosegla Fiorentina, ki je v gosteh kar s 4:0 ugnala Brago, po dvakrat sta zadela Luka Jović in Arthur Cabral. Qarabağ je z 1:0 premagal Gent, Trabzonspor pa z enakim izidom Basel.

Tudi na vseh treh preostalih večernih tekmah je bil izid enak, 1:0. AEK Larnaka je premagala Dnipro, Lazio je bil boljši od Cluja, Partizan pa v gosteh od Šerifa Tiraspola.

Povratne tekme bodo 23. februarja.

Zmagovalce v osmini finala že čakajo Başakşehir, West Ham United, Villarreal, Nica, AZ Alkmaar, Djurgården, Sivasspor in Slovan Bratislava.

Osmina finala bo na vrsti 9. in 16. marca, četrtfinale 13. in 20. aprila, polfinale pa 11. in 18. maja. Finale bo 7. junija v Pragi.

Konferenčna liga, šestnajstina finala (prve tekme):

Bodø/Glimt - Lech Poznań 0:0 (0:0)
Sporting Braga - Fiorentina 0:4 (0:1)
Qarabağ - Gent 1:0 (0:0)
Trabzonspor - Basel 1:0 (0:0)
AEK Larnaca - Dnipro 1:0 (0:0)
Lazio - CFR Cluj 1:0 (1:0)
Ludogorec - Anderlecht 1:0 (1:0)
Šerif Tiraspol - Partizan 0:1 (0:1)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice