Šport > Nogomet
1520 ogledov

Slovenija remizirala z Rusijo

Slovenska nogometna reprezentanca do 21 let Reševalni pas/Twitter
Slovenski nogometni upi so v Ljudskem vrtu remizirali z Rusi.

Slovenska nogometna reprezentanca do 21 let je na današnji pripravljalni tekmi v Mariboru igrala neodločeno z Rusijo 2:2 (1:0). Za Slovenijo sta zadela Nik Prelec (17.) in David Brekalo (69.), za Rusijo pa Soltmurad Bakajev (65.) in Danil Glebov (73.).

Slovenski nogometni upi so pod vodstvom novega selektorja Mileta Ačimovića, ki je pred kratkim na tem položaju zamenjal Primoža Gliho, še drugič remizirali. Prejšnji teden so se na pripravljalni tekmi v Braunschweigu z Nemci razšli z 1:1.

slovenija reprezentanca U21 Novi selektor Šport Ačimović prestal ognjeni krst

"Zadovoljen sem s celotno tekmo. V kratkem času smo odigrali še eno zahtevno preizkušnjo proti vrhunskemu nasprotniku, ki je že uvrščen na evropsko prvenstvo. Odigrali smo dobro tekmo, garali smo, na trenutke tudi trpeli, vendar smo imeli tudi svoje trenutke, ki so bili zelo dobri. Zadovoljen sem s celotnim tednom, obema tekmama in pristopom fantov," je po današnji tekmi v štajerski prestolnici dejal selektor Ačimović.

Današnja tekma v Ljudskem vrtu je bila v sklopu priprav za evropsko prvenstvo, ki ga bo Slovenijo drugo leto priredila skupaj z Madžarsko. Skupinski del evropskega prvenstva bo na sporedu med 24. in 31. marcem, tekme na izločanje pa med 31. majem in 6. junijem.

Na tekmi proti Rusiji so bili v uvodni postavi: Igor Vekić, Žan Rogelj, Dušan Stojinović, David Brekalo, Žan Zaletel, Timi Max Elšnik, Tamar Svetlin, Aljoša Matko, Žan Celar, Nik Prelec in Aljaž Ploj
V nadaljevanju so v igro vstopili: Domen Gril, Sandi Ogrinec, Žan Medved, David Zec, Egzon Kryeziu, Žan Kolmanič, Žan Trontelj in Martin Pečar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.