Šport > Nogomet
25 ogledov

"Slovenska pesem sredi Beograda"

Andrea Lekić napoveduje 2:1 za Srbe. (Foto: Fotosi.si) Žurnal24 main
Kako obračun srbske in slovenske reprezentance pričakujeta iz Srbije izhajajoči atletinja Marija Šestak in rokometašica Andrea Lekić? "V časopisih so navedene vse podrobnosti o Sloveniji," pravi Andrea.

Iz Srbije izhaja tudi odlična atletinja Marija Šestak, ki napoveduje:"Mislim, da bom ena redkih, ki bodo tekmo spremljali povsem sproščeno. Vesela bom ne glede na to, katera ekipa bo slavila. Vedno bodo naši (smeh). Ker igra doma, ima majhno prednost Srbija."

Odlično srednjo zunanjo igralko Krima Mercatorja, tudi dobro nogometno poznavalko, smo ujeli prav v Beogradu, kamor se je napotila zaradi izpita iz angleščine. "Ravno se sprehajam po Beogradu in srečujem slovenske navijače. Slovenska pesem sredi Beograda, zanimivo (smeh)," je dejala Andrea.
NE SPREGLEJTE GALERIJE NAVIJAČEV IZ BEOGRADA, KI JIH JE V OBJEKTIV UJEL NAŠ FOTOGRAFSKI ODPOSLANEC.

 

"Seveda pričakujem zmago Srbije, ampak srečanje ne bo lahko. Kaj bi lahko odločilo? Pravijo, da bo vzdušje fenomenalno. V Srbiji je nogomet šport številka ena. Navijači bodo 12. igralec. Druga stvar je, da je Srbija zelo močna kot kolektiv. Želja po zmagi doma je velika,“ je dejala krimovka.

 

Andrea meni, da bodo "plavi“ odsotnost Branislava Ivanovića v obrambi lahko nadomestili. Kaj pa Slovenci – o kom je največ besede? "Največ pišejo in govorijo o Milivoju Novakoviću. Srbska javnost je spremljala igre Slovenije na svetovnem prvenstvu, v časopisih so navedene vse podrobnosti o slovenskem moštvu. Zasledila sem Novakovićevo izjavo, da pričakuje srbsko podcenjevanje. Se ne strinjam – danes ni lahkih tekem," je sklenila ena najboljših srbskih športnic, ki napoveduje 2:1. Za Srbijo, seveda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.