Šport > Nogomet
96 ogledov

Slovenski klub pred zgodovinskim poslom

John Mary, Rudar FB Rudar Velenje/Jurij Kodrun
Pri velenjskem Rudarju naj bi izpeljali največji posel v zgodovini kluba.

"Iz Al Ahlyja in Zamaleka sem prejel klice, predstavniki pa so me spraševali o Johnu Maryju in o možnosti, da bi v naslednji sezoni igral tam," je za Ekipo dejal agent kamerunskega nogometaša in dodal: "Igralec ima z Rudarjem še veljavno pogodbo, lahko pa bi odšel za 1,2 milijona evrov. Toda zadnjo besedo pri prestopu ima vodstvo kluba."

Al Ahly in Zamalek sta največja egiptovska kluba, igralčev zastopnik pa za Johna Marryja pričakuje še ponudbe s Kitajske in Združenih arabskih emiratov. Glede na višino ponudb je težko pričakovati, da v Velenju ene izmed njih ne bi sprejeli, napadalec pa bo tako v naslednji sezoni najverjetneje igral precej daleč stran od slovenskih nogometnih zelenic.

John Mary Uzuegbunam Honi je v tej sezoni zabil 16 zadetkov in si na lestvici najboljših strelcev SNL deli prvo mesto z moštvenim kolegom Dominikom Glavino. Gol manj ima na svojem računu Luka Zahović (Maribor), 14 jih je dosegel Miran Burgić (Gorica), po 13 pa Filip Dangubić (Krško) in Dalibor Volaš (Celje).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.