Šport > Nogomet
3984 ogledov

Slovenski trener se odpravlja čez mejo, vodil bo Rijeko

Simon Rožman EPA Simon Rožman
Simon Rožman ni bil dolgo brez posla.

Pri Domžalah so si ga želeli obdržati, a je Simon Rožman po slabšem vstopu v ligaško sezono odstopil s položaja glavnega trenerja. Na nov posel pa mu očitno ni bilo treba dolgo čakati. Pri hrvaškem prvoligašu Rijeki naj bi namreč nasledil nekdanjega trenerja Olimpije Igorja Bišćana ter tako sedel na klop, ki je veliko uspehov prinesla tudi sedanjemu selektorju Slovenije Matjažu Keku.

V igri za klop reškega ponosa naj bi bil 36-letni slovenski strokovnjak sicer že tudi v preteklosti, zdaj pa bo zamenjal Bišćana, ki se je po pisanju hrvaških medijev že zasitil vodenja Rijeke in ga čaka vodenje hrvaške reprezentance do 21 let. Damir Mišković naj bi novega Slovenca, ki je v Sloveniji vodil Celje in Domžale, v svojem klubu dočakal že na začetku naslednjega tedna.

Bišćan je svoj odstop podal po prepričljivi zmagi Rijeke s 3:0 proti Istri. Novico so takoj po tekmi potrdili tudi v klubu. "Hvala vsem, ki so verjeli v nas. Hvala predsedniku Damirju Miškoviću za zaupanje. Hvala sodelavcem in igralcem, klubu želim vso srečo in da bi pripeljal nekoga, ki mu bo klub toliko pomenil kot meni," se je na facebook profilu Rijeke od navijačev poslovil Bišćan.

"Od prvega dne nisem imel podpore širše javnosti," je glavni razlog za odhod še navedel nekdanji hrvaški reprezentant, ki se je reški navijaški skupini Armada zameril kot nekdanji nogometaš Dinama. Armada je bila tako proti prihodu Bišćana na klop Rijeke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.