Šport > Nogomet
1380 ogledov

Zaradi odstopa v Domžalah trenerja izgubilo tudi presenečenje sezone

Andrej Razdrh Profimedia
Domžalčani že poiskali rešitev.

Dosedanji trener Domžal Simon Rožman je zaradi slabših rezultatov odstopil po porazu z Mariborom, čeprav v klubu niso razmišljali o prekinitvi sodelovanja. Domžalčani se na prvoligaški lestvici sicer nahajajo na zadnjem mestu. Na sedmih dvobojih so nanizali tri remije in štiri poraze, za predzadnjim velenjskim Rudarjem pa s tekmo manj zaostajajo za točko.

Športni direktor Matej Oražem je priznal, da je ta odločitev določen šok, ter obljubil, da bodo ime novega stratega objavili v prihodnjih dneh. A v klubu so očitno hitro našli rešitev, ta pa ne bo všeč predvsem navijačem sežanskega Taborja. Na klop Domžalčanov naj bi namreč sedel Andrej Razdrh, ki je novinca v ligi nekoliko presenetljivo popeljal do desetih točk in šestega mesta na lestvici. 

Simon Rožman Šport Rožman ni več trener Domžal

Razdrh je po poročanju Primorskih novic že odstopil z mesta trenerja v dosedanjem klubu. "Po naših neuradnih, a zanesljivih podatkih, je imel Razdrh v pogodbi določilo, da lahko odide ob določeni odškodnini. Novica bo zagotovo šok za Sežance, ki so trenutno z desetimi točkami in šestim mestom pozitivno presenečenje lige. Z Razdrhom, ki je Tabor iz druge lige pripeljal med elito, odhaja tudi pomočnik Darko Karapetrović. Novico naj bi uradno objavili popoldne," je zapisal novinar Primorskih novic Rok Maver.

Vrhničan je celotno kariero igral v slovenski ligi za klube Svoboda, Primorje, Triglav Kranj in Domžale. Skupno je v prvi slovenski ligi odigral 35 prvenstvenih tekem in dosegel en gol. Trenersko pot je začel pri mlajših kategorijah Olimpije, pri kateri je bil med letoma 2012 in 2013 tudi glavni trener članske ekipe.

Tabor je prevzel pred lansko sezono in ga tudi popeljal v elitno druščino.

Adam Gnezda Čerin Odhod pri Mariboru Šport Član Domžal za sedemmestno številko v Nemčijo

V Domžale sicer prihaja tudi nov igralec. Kaheem Parris je nova okrepitev domžalskega prvoligaša, piše jamajški portal RJR News. Devetnajstletni vezist, član mlade reprezentance Reggae Boyz, čaka le še na zadnje potrebne papirje, da bo zapečatil začasni prestop k slovenskemu prvoligašu, je razkril direktor kluba Cavalier Rudolph Speid.

Ta je še pojasnil, da se bo Parris sprva k Domžalam preselil kot posojen igralec Cavalierja z možnostjo poznejšega nakupa. Na stadionu ob Kamniški Bistrici je še v tej sezoni igral tudi napadalec jamajške vrste Shamar Nicholson, ki pa se je preselil v belgijski Charleroi za 1,5 milijona evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.