Šport > Nogomet
109 ogledov

Sloviti trener premagal virus: Kot da bi hodil na Kilimandžaro

brendan rodgers EPA
Opisal je svoj boj s koronavirusom.

Brendan Rodgers, trener angleškega nogometnega prvoligaša Leicester Cityja, je priznal, da je prebolel bolezen, ki je bila posledica okužbe z novim koronavirusom. Rodgers je drugi trener v elitni angleški ligi, ki je potrdil, da se je marca okužil, pred njim je isto storil trener Arsenala, Mikel Arteta.

"Komaj sem lahko hodil, počutil sem se, kot da bi se vzpenjal na Kilimandžaro," je Rodgers povedal za BBC Radio Leicester.

"Potem ko je 14. marca odpadla tekma z Watfordom, so se začele težave. Uvidel sem, da je nekaj narobe in se odšel testirat. Test je bil pozitiven," je še dejal 47-letni Severni Irec, nekdanji trener Liverpoola in Celtica. Zbolela je tudi njegova žena: "Tri tedne nisem imel moči, vonja ali okusa. Povsem enako velja za ženo, ki je zbolela teden za menoj."

Pred nadaljevanjem prvenstva, liga se bo nadaljevala 17. junija, je Rodgersev Leicester na tretjem mestu prvenstvene razpredelnice, zaostaja le za Liverpoolom in Manchester Cityjem.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice